Bluesbones 12 Bluesbones01  (1) bluesbones40 bluesbones46 bluesbones48 bluesbones52  Ralph de Jongh 05 Frantic Vermin 02 Harp Mitch & The Bluescasters 02 Harp Mitch & The Bluescasters 03 Ralph de Jongh 01 Ralph de Jongh 04 Texas radio 01 Texas radio 03 gallery with lightboxby VisualLightBox.com v6.1

Harp Mitch & the Bluescasters

Old school blues is waar Harp Mitch en zijn band voor staan. Denk de traditionele blues die klonk in de clubs van Chicago en de rest van het zuiden. Met namen als Muddy Waters, Little Walter en Willy Dixon in het achterhoofd spelen de mannen oude songs en sounds in hedendaags moderne techniek omgezet in de ‘castersound’ met de sax in de hoofdrol.

Een Duits / Nederlandse act die niet alleen muzikaal veel te bieden heeft maar ook het groot entertainmentgehalte, hoog in het vaandel heeft staan. Elke gig die Harp Mitch & Band castert levert een pakkende ‘real bluesparty’ op, wat smaakt naar meer en meer en meer………

Meer info: www.harpmitch.com

Ralph de Jongh

Terug van weggeweest! Ralph de Jongh speelt de blues zoals het hoort. Met bezieling, rondvliegende zweetdruppels en met alles wat hij in zich heeft. Ralph is zo’n muzikant die slaapt, eet en leeft met zijn gitaar en dat zie en hoor je terug in zijn optredens. Al vroeg zag ook Harry Muskee (Cuby & the Blizzards) het talent van de gitarist en vocalist en nam hem mee als support op tour.

Na een korte break is Ralph de Jongh weer helemaal terug op de bühne en wint hij vorig jaar weer the Dutch Blues Challenge. Een must see!

Meer info: www.ralphdejongh.com

Frantic Vermin

Rockabilly tot en met. Psychobilly zoals ze het zelf noemen, een samensmelting van Rockabilly met punkinvloeden, vooral up-tempo songs, oldskool Rock ‘n Roll met ballen. Zo’n bandje op een lekker volume standje in een gezellig volle Baron. Dat kan alleen maar een feestje worden!

Meer info: www.franticvermin.com

The Blues Bones

Op het Theater Podium staat de Belgische band The Blues Bones. Nog niet heel lang bezig maar nu al verkozen tot publiekslieveling bij de Belgische Blues Challenge. En dat is niet zo gek want deze band speelt de blues met hele sterke gitaarsolo’s, fijne Hammond sounds, omlijst met de schurende bluesstem van de frontman Nico de Cock.

Naast covers brengen ze ook veel eigen materiaal en dat is zeker een aanrader om naar te luisteren!

Meer info: www.thebluesbones.be

Texas Radio

Texas Radio’s bezielde samensmelting van blues, rock’n’roll en psychedelica uit de 60s en 70s geneest u van de gehoorzaamheid aan hedendaagse populaire deuntjes. Na het rocken van twee Bob Dylan aftershows, de Zwarte Cross en Eurosonic Noorderslag komen ze nu naar Heino!

Meer info: www.texasradiomusic.nl