Groep Tricklebolt Tricklebolt 08 Tricklebolt 09 Tricklebolt 24 Tricklebolt 27 Tricklebolt 33 gallery with lightboxby VisualLightBox.com v6.1

B I O G R AFIE

 Salland: Tricklebolt maakt Engelstalige rockmuziek met als grote inspiratiebronnen Led Zeppelin, DeepPurple, Black Sabbath. De heren lijken in het verkeerde tijdperk geboren, want gemiddeld zijn ze nog maar 18 lentes jong!

Sinds de oprichting in 2014 heeft de band veel optredens gedaan op onder meer HobNob, Pedro Pico Pop, Melkweg Amsterdam, Stone Rock en het Bevrijdingsfestival Overijssel. Of dat niet voldoende is wonnen ze in 2014 ook Kunstbende Overijssel en de bandcompetitie de Wraak van Salland.

De band gaat hard. Onlangs zijn ze de studio ingedoken bij Hillroad Records, de eerste EP met eigen werk komt eind september uit gevolgd door een korte tour. Volop mogelijkheid om de heren live te aanschouwen dus!

Tricklebolt bestaat uit: Bastian Pen (zang en gitaar), Tim Kampman (sologitaar), Roy Scholten (toetsen), Daan Pen (basgitaar) en David van Keulen (drums).